* 30ml Monin Gingerbread (Honingkoek) ( eventueel kan het ook met een anders smaakje )
* 120 ml melk
* Dubbele espresso
* Slagroom
* Om het af te maken: Cacaopoeder
Honingkoek siroop |
Na ongeveer 3 minuten had ik een dubbele espresso klaar staan. De melk en siroop waren ondertussen ook al goed opgewarmd. De melk en de siroop moeten over de espresso geschonken worden. Eenmaal gedaan, spuit men de slagroom erop en maakt men het geheel af met cacaopoeder. Dit kan ook met chocoladesaus. Alles met elkaar heb ik er ongeveer 5 minuten erover gedaan om een French cappuccino te maken.
Wat mij opviel was het gemak van de cappuccino. Als ik het recept lees, denk ik al gauw `Dit wordt ingewikkeld.` Maar als ik er eenmaal mee bezig ben, gaat het sneller en gemakkelijker. Het enige wat men hoeft te doen is opwarmen, espresso klaar maken, bij elkaar inschenken en afmaken. Ready to serve!
De French cappuccino was heerlijk. Ik heb er van genoten. Deze zal ik nog vaker gaan maken. De smaak van de honingkoek gaat niet verloren tijdens het opwarmen. Het trekt juist in de melk. Door in combinatie met de espresso, wordt de smaak nog meer versterkt. Een aanrader om te maken wanneer je begint, want moeilijk is het niet!
On this page, you'll see my profile, please read this information. klassiskt drinkrecept
BeantwoordenVerwijderen